Preisz Gumi - új honlap

Preisz Tibi
Preisz Gumi - Marsopont

Üdvözlöm teljesen megújult honlapunkon!

Szolgáltatásaink számát és minőségét folyamatosan próbáljuk emelni, hogy megfelelhessünk a mai kor minden kívánalmának és ügyfeleink igényeinek.

Bízom benne, hogy sikerült olyan felületet létrehoznunk, amely könnyen kezelhető, jól értelmezhető és nem utolsó sorban remek találatokat eredményez az Ön számára akár személy, 4x4 vagy kis teher abroncsról vagy az ezekhez kapcsolt bármilyen szolgáltatásról legyen szó.

A téli és nyári gumi készletünkön (a Marso teljes 15 milliárd forintos árukészletével dolgozunk) kívül figyelemmel kísérheti szezonális akcióinkat, kiemelt ajánlatainkat és gumiabroncsokkal kapcsolatos híreinket is.

 kedd szeptember 30, 2014
 

Az új rendszerben lehetőségünk nyílik a megrendelt terméket az ország bármely pontjára eljuttatni, darabonként mindössze 500 forintos plusz költségért.

Ha valamelyik szolgáltatásunkat kívánja igénybe venni, a jól bevált telefonos és személyes bejelentkezésen kívül a későbbiekben online bejelentkezésre is van lehetőség, de természetesen továbbra is szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén.

Megköszönve megtisztelő figyelmét, Üdvözlettel:

Preisz Tibor