BARUM POLARIS 5 135/80 R13 M+S 3PMSF 70T

Barum
525553
135/80 R13 70T M+S 3PMSF
C1
E
C
AC
71

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

BARUM

A Barum márkának Európa szerte nagyon jó hírneve van és folyamatosan erősödik a piaci pozíciója. A több mint 70 éves gumiabroncs gyártási tapasztalattal rendelkező, 1992 óta a Continental csoport tagjaként fejlődő cseh Barum márka kitűnő minőségével és kedvező árszintjével kiemelkedő pozíciót foglal el a magyar piacon. A bő 7 évtized során megszerzett óriási tapasztalatot és tudást arra használták fel, hogy megbízható személy- és teherabroncsokat fejlesszenek ki a vásárlók számára. A gyártó létesítmények a legmodernebbek közé tartoznak Európában, ahol az üzemek elhagyása előtt minden egyes gumiabroncs szigorú ellenőrzéseken megy át a nagy futásteljesítmény és a minőség biztosítása érdekében.

A Barum gumiabroncsok a különösen gazdaságos használat és a magas minőségű termék egyedi kombinációját biztosítják  regionális és távolsági fuvarozáshoz egyaránt. Nagyszerű választás a pénztárcabarát megoldást keresőknek.

Akció
Akciós ár:
16.520 Ft
13.008 Ft + ÁFA
KÉSZLETEN
db