BFGOODRICH MUD-TERRAIN T/A 3211.50/ R15 RWL 113Q

20% Road, 80% Off-Road

Az abroncs tökéletes haladást biztosít a legmélyebb sárban, a leküzdhetetlennek tűnő homokdűnéken és a legmasszívabb sziklákon egyaránt.

TriGuard

Nagy ellenálló képességű TriGuard radial karkaszra felépülő abroncs, amelynek kifejlesztésekor a konstruktőrök arra törekedtek, hogy ez az abroncs képes legyen legyőzni a terepen elképzelhető mindenféle akadályt, bármilyen útviszonyok közé is kerüljön (sár, hó, homok). A vállblokkok kialakítása maximális mozgékonyságot biztosít. A futófelület kialakítása garantálja az alacsony zajszintet. Fehér színű, vastag betűs márkajelzés. Az agressziókkal szemben ellenálló TriGuard szerkezet. Peremvédő mindegyik méretű abroncsnál.

F
C
76dB

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

BFGOODRICH

A BFGoodrich története 1870-ig nyúlik vissza, amikor Dr. Benjamin Franklin Goodrich megalapította gumiabroncs gyárát az Ohio állambeli Akron városában.

A BFGoodrich a verseny világából származó technológiát ülteti át a versenyautókból a szériajárművekbe, ezzel biztosítja, hogy a vásárlók kiváló teljesítményű és minőségű abroncsokat vásároljanak.

Akció
most akár
32%
kedvezmény
Akciós ár:
60.576 Ft
47.698 Ft + ÁFA
Eredeti ár: 89.294 Ft
Kedvezmény: 32%
ALACSONY KÉSZLET
db