BRIDGESTONE POTENZA RE050 A 255/30 R19 3SE&Z4 XL FR (*) RFT 91Y

Sportos

A tökéletes gumiabroncs a nedves és száraz utakon sportos, igényes vezetőnek. Sok fajta sportautó számára megfelelő, mint például az Enzo Ferrari, továbbá népszerű új Golfok esetén. Kényelmes és alacsony zajszinttel nagy teljesítményt kínál.

Bridgestone
382634
255/30 R19 91Y 3SE&Z4 XL FR (*) RFT
C1
D
B
AC
72

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

BRIDGESTONE

A Bridgestone gumiabroncsgyárat Shojiro Ishibashi alapította 1931-ben Japánban. Világszerte 24 országban 141 gumiabroncs gyára található. A Bridgestone a világ legnagyobb gumigyárai közé tartozik. 1988-ban megvásárolták a Firestone-t, így a két cég amerikai és európai vállalatai összeolvadtak.

Magyarországon 2008-ban Tatabányán kezdődött meg a személyautó-abroncsgyártás. Teljesen automatizált gyárban a japán cég az új technológiák bevezetésével akár napi 800 darab nagy méretű és teljesítményű abroncsot tud gyártani

A Bridgestone nyári gumi mintázatai a gépjárművek teljes palettáját lefedi, így könnyedén választhat a csúcs minőségű gumiabroncsok közül. A Bridgestone nyári gumi mintázatok a gumiabroncs gyártás élvonalába tartoznak. Kiváló menettulajdonságok és maximális biztonság jellemzi.

A Bridgestone Europe 9 európai gyárával, kiemelt kutatási és fejlesztési központjával, 6 regionális értékesítési egységével és 12.500 alkalmazottjával különféle típusú gumiabroncsokat és termékeket fejleszt és gyárt Európában.
A legújabb teherutókhoz tervezett és a legfrissebb technológiai újításokat magán viselő Bridgestone teherabroncsok a prémium minőséget képviselik, így egyesítik a kiváló biztonságot a futásteljesítményből származó költségmegtakarítással. Ennek eléréséhez mindenféle felhasználási területre speciális abroncsokat fejlesztett ki.

Akció
Akciós ár:
110.890 Ft
87.315 Ft + ÁFA
ALACSONY KÉSZLET
db